Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug Trans IP

Sint Jansbrug en studeren

De eerste reden waarom mensen naar Delft komen en lid worden van Sint Jansbrug is een studie aan de TU Delft of een andere wetenschappelijke- of hogere onderwijsinstelling in de buurt. Sint Jansbrug is dan ook een studentenvereniging; elk lid dient ingeschreven te staan bij een eerder genoemde onderwijsinstelling.
Sint Jansbrug biedt een programma en plek voor haar leden om zich naast de studie te kunnen ontplooien en te vermaken. Naast de studie betekent dan ook dat de studie van de leden op de eerste plaats moet komen te staan.

Daarom biedt Sint Jansbrug de volgende dingen aan:

  • Een programma aan voor eerstejaars leden, waarin zij onder begeleiding van een mentor leren hun studie en het studentleven te combineren. Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft en wordt elk jaar samen met de TU Delft geëvalueerd en verbeterd.
  • Verschillende activiteiten, georganiseerd door de commissie Begeleiding en Ondersteuning Studie en Studentenleven (BOSS) voor eerstejaars leden zoals bijvoorbeeld een cursus ‘time management’ (ondersteund vanuit de TU Delft); hoe combineer ik mijn studie met andere activiteiten zoals sporten, borrelen
  • Een Case Cycle bij verschillende bedrijven, waarbij leden kunnen ruiken aan de sfeer van een bedrijf en via de Cycle in contact komen met afstudeeropdrachten en stages bij deze bedrijven.