Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug Trans IP

Oudlid van Sint Jansbrug en contact verloren?

De laatste jaren heeft de Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug veel moeite gestoken in het contact leggen met zo veel mogelijk van haar oudleden. Dit heeft geleid tot hernieuwd contact met veel oudleden, ook die al enige tijd van de radar waren verdwenen.

We blijven echter hard op zoek. Dus ben je oudlid van Sint Jansbrug en heb je al een tijdje niets meer van de vereniging vernomen, dan zijn we op zoek naar jou. Lijkt het je plezierig om op de hoogte te blijven van wat er op Sint Jansbrug gebeurt, hierbij een vriendelijk verzoek om contact met ons te zoeken. Ga naar www.sintjansbrug.nl/oudleden/aanmelden en vul het formulier in, of stuur een mailtje met je contactgegevens naar . Ook voor andere vragen of opmerkingen over Sint Jansbrug kun je daar terecht. We nemen dan snel contact met je op.

Sint Jansbrug laat haar oudleden regelmatig weten wat er speelt op de vereniging, via nieuwsbrieven, sociale media en een blad. De Oudledenvereniging van Sint Jansbrug organiseert verder regelmatig activiteiten van verschillend pluimage voor allerlei groepen oudleden.