Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug Trans IP

Help

De meest voorkomende vragen hebben we opgenomen in de onderstaande FAQ. Staat je vraag er niet bij en ben je lid, log dan eerst eens in en ga dan naar "help". Daar vind je ook een verwijzing naar een pagina met meer technische ondersteuning. Kom je er nog steeds niet uit? Richt je dan in geval van technische vragen over de website, servers of e-mail tot het ITB (). In alle andere gevallen kun je bij het bestuur terecht via of 015 212 06 19.

Frequently Asked Questions

Ik ben nieuw hier en heb nog geen inlogaccount, hoe kan ik die aanvragen?

Alleen leden en oud-leden kunnen inloggen op de website. Oud-leden kunnen een account aanvragen door hier hun gegevens in te vullen. Leden kunnen zichzelf activeren door de wachtwoord vergeten functie te gebruiken (hier klikken). Als dit allemaal niet lukt stuur een mailtje naar met je naam en zorg voor kleine portie geduld.

Wat is er meer te zien als ik ben ingelogd?

Indien je ingelogd bent kun je exclusieve foto’s, bestanden en interne nieuwsberichten bekijken. Verder kun je polls beantwoorden, reacties op geschreven artikelen plaatsen en stemmen op foto’s. Als klap op de vuurpijl kun je – heel handig – gebruik maken van de webalmanak van D.S.V. Sint Jansbrug.

Ik ben oud-lid, kan ik dan ook een inlogaccount krijgen?

Zoals gezegd je kunt een account aanvragen door hier je gegevens in te vullen.

Ik heb een bug, typfout of iets gezien dat niet klopt op de site, aan wie moet ik dat melden?

Je kunt deze foutjes makkelijk en snel naar sturen. We zullen proberen nog dezelfde dag de ‘problemen’ te verhelpen.

Ik wil graag geld voor de (door)ontwikkeling van de site doneren, kan dat?

Ja dat kan, stort je geldbedrag op 35.82.74.214 onder vermelding van ‘donatie doorontwikkeling site’. Wellicht dat je een knuffel teruggestuurd krijgt.

Ik vind een foto van mij of mijn vrienden die online staat niet OK, waar kan ik dat melden?

Dit kun je melden bij het bestuur; mondeling of via een mailtje naar . In de toekomst zal er een niet-OK-button te vinden zijn bij foto’s, zodat het bestuur meteen wordt ingelicht.

Ik heb een briljant idee of geniale tip!

Kom maar op met je ideeën! De Sitecie staat altijd open voor adviezen en tips, mail je geniale advies dus naar en we zullen er meteen naar kijken!

Ik werk voor een commerciële partij en ik wil samenwerken met Sint Jansbrug.

Bel naar 015 212 06 19 of mail naar .

Ik wil ook een banner op de website.

Dat kan, commerciële partijen kunnen contact opnemen met de vereniging (015 212 06 19 of ). Leden met een extreem goede reden kunnen gratis adverteren (zoals in het verleden het ‘Aangeschoten Wild’ Festival). Leden kunnen ook tegen betaling adverteren, denk aan aankondigingen van Gilde-lustra, Commissiefeestweken of prominente jaarclubfeesten.

Mijn e-mailadres staat in een openbaar nieuwsbericht, krijg ik geen last van spam?

We hebben de spam kansen zo klein mogelijk gemaakt, alle emailadressen die in het openbare gedeelte van de website staan worden door middel van een script omgezet naar een afbeelding. Hierdoor kunnen bots (geautomatiseerde e-mailadres zoekprogramma’s) jou e-mailadres niet lezen voor het versturen van spam.

Ik zou me graag willen uitschrijven bij D.S.V. Sint Jansbrug.

Dat kan, neem contact op de secretaris door te bellen of een email te sturen naar .